200 ZŁ NA URLOP W DOMS

data publikacji: 2020-07-23

Z okazji 40-lecia powstania NSZZ „Solidarność”, każdy obecny członek związku oraz osoby, które zdecydują się zapisać do związku w trakcie trwania akcji otrzymają bon o wartości 200 zł na wypoczynek w ośrodkach wczasowych należących do DOMS Sp. z o.o. w Zakopanem, Jarnołtówku lub Spale.

Bony można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej w:

• Ośrodku Hyrny w Zakopanem www.hyrny.pl
  • Ośrodku Savoy w Spale www.savoy.com.pl
  • Ośrodku Ziemowit w Jarnołtówku www.osrodekziemowit.pl

Akcja trwa od 1 sierpnia 2020 r. do 31 lipca 2021 r.

Dodatkowe informacje w biurze związku (biurowiec, pok. 24, tel. 766-56) oraz na stronie solidarnosc@doms.com.pl
Regulamin akcji promocyjnej DOMS na 40 lat „Solidarności”

1. Organizatorem akcji „DOMS na 40 lat Solidarności” jest DOMS Sp. z o.o. z siedzibą w Zakopanem przy ul. Józefa Piłsudskiego 20, NIP 7361728169, REGON 380724812, KRS 0000738068, Sąd Rejonowy dla Krakowa Śródmieścia w Krakowie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Wysokość kapitału zakładowego 5 000 000 PLN.

2. Bony można wykorzystać w terminie od 1.08.2020 r. do 31.07.2021 r.

3. Bon upoważnia do rabatu 200 zł na usługi noclegu, wyżywienia oraz zabiegi w Centrum Odnowy Biologicznej.

4. Bon można zrealizować w ośrodkach należących do DOMS Sp. z o.o.:

a. Ośrodek Konferencyjno – Wypoczynkowy HYRNY w Zakopanem, ul. Piłsudskiego 20, www.hyrny.pl

b. Willa Sienkiewiczówka w Zakopanem, ul. Zamoyskiego 21, www.willasienkiewiczowka.pl

c. Ośrodek Konferencyjno – Wypoczynkowy ZIEMOWIT w Jarnołtówku 204, www.osrodekziemowit.pl

d. Ośrodek Konferencyjno – Wypoczynkowy Savoy w Spale, domy Savoy i Żbik, ul. Mościckiego 19, www.savoy.com.pl

5. Rezerwacji pobytu można dokonać od 15 lipca 2020 r. przez moduł rezerwacji on-line na stronach internetowych obiektów lub telefonicznie w recepcji ośrodków.

6. Bonów nie będzie można wykorzystać przy rezerwacjach dokonywanych przez portale internetowe oraz firmy pośredniczące w sprzedaży usług DOMS Sp. z o.o.

7. Bon nie łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi, ani programem lojalnościowym DOMS, chyba że regulamin promocji lub oferty specjalnej stanowi inaczej.

8. Osoby posiadające elektroniczną legitymację związkową po okazaniu jej w recepcji w dniu przyjazdu otrzymują dodatkowo 10 % rabatu. Rabat przyznawany jest na usługi DOMS dla właściciela elektronicznej legitymacji NSZZ "Solidarność". Rabatu nie otrzymują osoby towarzyszące, chyba że posiadają własną elektroniczną legitymację NSZZ „Solidarność”.

9. Bon należy okazać w dniu przyjazdu.

10. Bon należy pozostawić na recepcji.

11. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja (minimum 3 dni przed pobytem) ze względu na ograniczoną ilość miejsc organizator zastrzega możliwość odmówienia przyjęcia w podanym terminie i zaproponowania najbliższego wolnego terminu.

12. Realizacja bonu wymaga pobytu minimum dwóch nocy z pełnym wyżywieniem.

13. Bon nie podlega wymianie na gotówkę lub inne świadczenia.

14. Jedna osoba nie może posiadać więcej niż jeden bon.

15. Pobyt nie może być przedłużany drugim bonem. Przez pobyt rozumie się ciągłość zakwaterowania od dnia przyjazdu do dnia wyjazdu.

16. W przypadku częściowego wykorzystania bonu, pozostał kwota nie podlega zwrotowi.

17. Dokonanie rezerwacji jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu pobytu w ośrodkach DOMS.

18. Realizacja Bonu odbywa się na zasadach obowiązujących przy sprzedaży danego rodzaju usługi, według cen i zasad obowiązujących w momencie rezerwacji.

19. Bon bez zgody DOMS Sp. z o.o. nie może być wykorzystywany w celach promocji i reklamy (w tym jako nagroda w konkursach, loteriach itp.)

20. Pozostała należność powinna zostać uregulowana na miejscu gotówką lub kartą kredytową w dniu przyjazdu.