OBÓZ/WYJAZD RODZINNY - PIENINY CZORSZTYN - SKI

data publikacji: 2019-01-10

Termin: 9 - 16.02.2019 Cena: 975 zł/os

Pieniny - pasmo górskie w łańcuchu Karpat położone w południowej Polsce i północnej Słowacji. Swoim pięknem i unikalnym klimatem urzeka miłośników gór jak również przyciąga osoby pragnące odpocząć na łonie natury. Szczególną aprobatą darzona jest Szczawnica - która wraz z pierwszymi opadami śniegu przekształca się w stolicę sportów zimowych. Na terenie miasta - w centrum, w Jaworkach i pod Durbaszką - znajdują się wyciągi narciarskie oraz trasy zjazdowe zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych amatorów białego szaleństwa.

ZAKWATEROWANIE:
Pensjonat „U BENEDYKTA”: położony 150 m od wyciągów narciarskich Czorsztyn Ski. Pokoje 2-4 osobowe z łazienkami, dwie sale świetlicowe. Na terenie obiektu znajduje się zadaszony i oświetlony grill z własnym nagłośnieniem, miejsce do gier i zabaw letnich i zimowych. http://www.ubenedykta.pl

Cena zawiera:
przejazd autokarem; 7 noclegów - pok. 2 - 4 os z łazienkami., wyżywienie: 3 posiłki dziennie, zajęcia programowe, wycieczki, bilety wstępów, opieka doświadczonej i wykwalifikowanej kadry pedagogicznej w tym również instruktorów narciarstwa, ubezpieczenie NNW.

Cena nie zawiera:
kosztów wyciągów narciarskich:
zalecamy na karnety zabezpieczyć: 405 zł dla osób do 15 lat / dla osób powyżej 15 lat ok. 465 zł; ubezpieczenia typu ski (ok. 30,- zł); wypożyczenie sprzętu narciarskiego ok. 150-200 zł

Atrakcje w trakcie pobytu:
Nauka i doskonalenie jazdy na nartach, zajęcia na śniegu, ogniska, dyskoteki w ośrodku, zabawy integracyjne wieczorami oraz wycieczka do Zamku w Nidzicy, zwiedzanie Starego Sącza, Szczawnicy i Krościenka.

Zapisy w biurze NSZZ „Solidarność” WSK PZL-Świdnik S.A. (biurowiec PZL, pok.24). Informacje dodatkowe pod nr tel. 766-56, 768-48.