Zimowisko w Karpatach Wschodnich - BUKOVEL / Termin: 16 - 23.02.2019

data publikacji: 2019-01-10

Cena:1299 zł/os.

BUKOVEL - Ośrodek Narciarski w Zachodniej Ukrainie k. Polanicy w odległości około 450 km od Lublina. Jest największą inwestycją w tym regionie - z nowoczesną infrastrukturą pozwalającą na prawdziwe „białe szaleństwo”. Posiada ponad 65 km tras o różnym stopniu trudności (bogato urozmaicone, wszystkie dobrze oznaczone, znakomicie przygotowane i dośnieżane, a niektóre oświetlone), szerokie i niezatłoczone nartostrady, 14 wyciągów. Do tego w każdej chwili są dostępne służby ratownicze wyposażone m.in. w śmigłowiec. W pobliżu Spa, lodowisko, kręgielnie, sklepy ,wypożyczalnie sprzętu, pijalnia wód mineralnych, kilkadziesiąt restauracji, dyskoteka.

ZAKWATEROWANIE:
Hotel Olga w miejscowości Tatariv, oddalony od kompleksu narciarskiego w Bukowelu o 8 km. POKOJE: 2,3 i 4 osobowe z łazienkami urządzone w stylu góralskim (WC, prysznic).
Na terenie obiektu znajduje się sauna, mały basen.

WYŻYWIENIE:

śniadania i gorące obiadokolacje.

PROGRAM:
DZIEŃ 1 Wyjazd o godz. 4:00 z Lublina. Przejazd przez Zamość, Hrebenne na Ukrainę. Zakwaterowanie w pensjonacie Olga w Tatarowie, miejscowości u podnóży Bukowela, obiadokolacja, nocleg. DZIEŃ 2-7 Śniadania i gorące obiadokolacje. * nauka i doskonalenie jazdy na nartach pod okiem wykwalifikowanego instruktora * kulig z hucułami Możliwość korzystania z sauny oraz basenu – za dodatkową opłatą. DZIEŃ 8 Śniadanie, wykwaterowanie. Przejazd do Lwowa, zwiedzanie miasta: Cmentarz Łyczakowski, Orląt Lwowskich, najpiękniejsze świątynie (Łacińska, Ormiańska, Grekokatolicka).
W godzinach wieczornych wyjazd w stronę granicy ukraińsko-polskiej w Hrebennym. Powrót do Lublina w godzinach nocnych.

CENA ZAWIERA:
przejazd autokarem, 7 noclegów -pok. 2,3-4 os. z łazienkami, wyżywienie: 2 x dziennie, zajęcia programowe, opiekę instruktora narciarstwa oraz kadry pedagogicznej, ubezpieczenie NNW, Kl

CENA NIE ZAWIERA:
kosztów wyciągów narciarskich:, 6-dniowy ok. 700 zł (5175 UAH) , dla dzieci w wieku 6-12 lat - dzieci do 5 roku życia pod opieką rodziców - bezpłatnie), sprzętu narciarskiego, ubezpieczenia typu ski

UWAGA!!! Każdy z uczestników musi posiadać PASZPORT!

Zapisy w biurze NSZZ „Solidarność” WSK PZL-Świdnik S.A. (biurowiec PZL, pok.24).
Informacje dodatkowe pod nr tel. 766-56, 768-48.